Tags: , [ × ]

Mijn eerste dagen als webmaster zitten er op. Ik ben en word overladen met lieve en leuke reacties en complimenten op de lancering van deze website. Daar wil ik allereerst iedereen ontzettend voor bedanken, want dat doet niet alleen erg goed, het is ook een enorme stimulans om op deze ingeslagen weg verder te gaan.
Wat begon als wat hobby fotografie en foto’s plaatsen op mijn hyvespagina en Facebook, waar ik overigens nog steeds veel foto’s plaats, dus neem gerust een kijkje daar als je meer van mijn werk wilt zien, is nu serieus fotograferen geworden met een daarbij behorende website.
En wat hoort inmiddels bij een website.. een blog. Schrijfsels over fotografie of andere zaken. Ik heb besloten om voor het schrijven van een blog regelmatig gebruik te maken van een gastblogger. Mensen die ik daarvoor uitgenodigd heb.Nou ben ik ervan overtuigd dat er onder de mensen die mijn website bezoeken schrijvers in de dop zijn. Mensen die het leuk vinden om onder eigen naam of pseudoniem een leuk of interessant stukje te schrijven. Daar sta ik graag dan mijn blogruimte aan af, want de afwisseling vind ik erg leuk. Daarom wil ik die mensen vragen mij een mailtje te sturen als je hierin geïnteresseerd bent.
De bloggerspen gaat naar Bas Duym en vanaf maandag a.s. zal zijn schrijfsel in deze blog ruimte staan.