Tags: , [ × ]

Ondersteboven?! Waarvan?
Van het feit dat ik nu een eigen website heb! Voor iedereen die van fotografie houdt, voor mijn trouwe klanten, voor hopelijk nieuwe klanten en voor mijzelf. Fotograferen is voor mij meer dan mooie plaatjes te maken. Het is ontstaan als uitlaatklep, inmiddels een passie en een uiting van creativiteit. Maar ook een middel om met mensen persoonlijk contact te hebben en om mee te werken.

Door persoonlijke omstandigheden heeft het fotograferen een plek in mijn leven gekregen waar ik heel blij mee ben. En nu mijn website een feit is, is dat voor mij een nieuwe stap in de richting om nog meer creatieve foto’s te maken. Mooie nieuwe herinneringen verzamelen, voor anderen en voor mezelf.

Ik zal regelmatig wat schrijven over mijn fotografie en andere dingen en foto’s plaatsen. Voor mij is dit nieuw, maar aangezien ik een gevoelsmens en gevoelsfotografe ben zal ik ook hierin mijn gevoel volgen.

Tot de volgende keer.