Tags: , , , , , , [ × ]

Ineens zat ik daar weer, telefoon in de hand. E-mail check, Twitter check, Hyves check, Facebook check.
En daarna de nodige applicaties bekijken. En dan zie je gewoon dat je Word op je telefoon hebt! Ja, en dat miste ik natuurlijk al jaren.

Het kan toch niet zo zijn dat je op je telefoon niet eens een Word documentje kan maken. Nou móet ik zeggen, een mobiel toetsenbord en dat gekke woordenboek zitten soms een beetje in de weg. Maar dat mag de pret niet drukken. Zelfs een kopje koffie zetten en doorbloggen kan gewoon. Alles binnen handbereik en de telefoon mee in de hand. Gekker móet het toch niet worden. Dat wordt afkicken in de vakantie. Het zal me toch niet gebeuren dat ik echt met mensen móet praten. De mobiele eenheid is gewoon minder mobiel dan ik met mijn telefoon.

Maar het is dus gelukt, mijn eerste mobiele blogje
 

Gewoon Bas