Tags: , , , , [ × ]

Rick van 8 jaar wees op zijn arm die in het gips zat. Hij vertelde dat hij keihard gevallen was op het ijs en dat er in zijn arm twee botjes gebroken waren en dat de dokter had er een klein plaatje ingedaan had en hele kleine schroefjes. En dat de dokter had gezegd dat als het gips er af zou gaan hij weer gewoon zijn arm kon bewegen. En dat was heel knap van de dokter en Rick kon dat ook al een beetje met zijn autobouwdoos, want zijn brandweerauto was ook goed gelukt en daar zaten ook allemaal plaatjes en schroefjes in, dus hij snapte het wel hoe dat werkte. Je moest gewoon goed op de tekening kijken en dat nadoen dan zat alles zo weer goed. En Rick ging als hij groot was ook dokter worden en mensen repareren. Met platen en schroeven alleen niet die uit de autobouwdoos.

Ik heb alvast een filmpje voor Rick dan kan hij zo aan de bak later.

Prachtig gemaakt animatie filmpje Heal door Ghostproductions over een man die tijdens zijn werk al zijn botten breekt en door de hedendaagse techniek van chirurgen en de benodigde onderdelen die in het echt ook over de hele wereld bij operaties gebruikt worden, binnen een paar minuten weer chirurgisch gerepareerd wordt.