Tags: , , [ × ]

Zo’n vier jaar geleden reageerde Marco op een foto die op een profiel stond. Het was normaal om terug te reageerden. Zo kregen we uiteindelijk elkaars MSN. We hadden een klein beetje contact. Veel hadden we niet gemeen. Hij woonde in Schoorl en ik in Groningen. Na ongeveer een klein maandje hadden we geen contact meer. Heel soms vroegen we aan elkaar hoe het ging en of je ook een relatie had. Tot Oktober 2010. We hadden elkaar al vier jaar op MSN. We kregen ineens een paar hele leuke gesprekken.
Op een avond lag ik in bed en moest ik ineens denken aan Marco denken. Ik ging kijken op zijn Hyves of hij misschien toevallig ook zijn 06 nummer er op had staan. En BAM, ja hoor, daar was zijn nummer. Ik sms’te hem, maar zonder mijn naam. Dus hij wist niet wie op dat moment hem ge-sms’t had. Zo ging het nog een tijdje door. Ik was wel zo lief, om steeds een letter van mijn naam aan het einde van het sms’je te zetten. Op die manier kwam Marco er achter dat ik het was. Vanaf die dag zijn we niet meer gestopt met sms’en. Het was gek, ik had hem nog nooit in het echt gezien, maar het voelde zo goed, maar tegelijkertijd ook erg raar. We wilde elkaar snel zien, want we vonden elkaar wel  erg leuk. We prikte een datum.
 
Die dag, 27-11-2010, fietste ik op mijn gemak naar de stad, want hij kwam naar mij toe met de auto. Ik sprak met een vreemde af, maar het voelde zo goed en was totaal niet nerveus. Toen ik bij de Mediamarkt aan kwam (dat was de plek waar we hadden afgesproken) zag ik Marco staan. Als ik eerlijk ben, dacht ik niet gelijk van: WOW!!! Hij zag er leuk uit, maar niet bijzonder. We besloten wat te gaan eten en drinken bij de V&D. We hadden zoveel plezier en zoveel te praten, dat de tijd voorbij vloog en voor ik het wist was het al donker. Ik had een andere afspraak, dus we moesten  er helaas  een eind aan maken. Terug bij de Media Markt vond de eerste kus plaats. We vonden het helemaal niet leuk om bij elkaar weg te gaan. Uiteindelijk toen hij weg was kreeg ik twee gevoelens. Ooh wat is hij leuk, maar ook wat is het snel gegaan.. we hebben nu al wat?! Ik heb heel lang lopen piekeren.

Drie weken later zag ik hem weer. Hij kwam bij mij thuis. Toen ik hem zag wist ik het. HIJ IS VAN MIJ! Het voelde goed en het was super weekend. Nu zien we elkaar 2x per maand. Het is niet vaak, maar het is  altijd super gezellig. De twee uur reizen is het waard.
Ik hoop nog lang bij hem te zijn en wie weet hebben Marco en ik wel een hele mooie toekomst samen. Waar ik stiekem wel van uit ga!

Bestaat echte liefde??
Het antwoord is JA!

Mariken

Geplaatste  foto ingezonden door Mariken