Tags: , , [ × ]

Foto’s maken is mijn passie, zelf voor de camera staan vind ik afschuwelijk. Ik sta ook zelden goed op een foto, vreemde lach, krampachtig hoofd, van die half dichte lodderige ogen alsof ik stevig aan de drank gezeten heb terwijl ik daar zelden aan zit. Toch is het niet onbelangrijk om foto’s te hebben, herinneringen. Ik heb een aantal jaren geleden een ernstig verkeersongeval gehad en aangezien ik dat technisch gezien niet had moeten overleven krijg je toch een soort tweede kans en worden alle dingen anders. Mijn kinderen wezen me er op dat er dus amper foto’s van mij zijn en dat vonden ze een kwalijke zaak. Ik heb, eenmaal weer redelijk op de been, dan ook een fotoshoot met hen samen laten maken en regelmatig ontkom ik niet aan gefotografeer om mij heen en ik duik nu minder snel weg.
Gewoon foto’s van alledaagse dingen in plaats van de gebruikelijke verjaardagskiekjes  of een andere bijzondere gelegenheid. Dat is hartstikke leuk, hoe je er dan ook op staat.
Toch is een fotolesje altijd handig en dan zul je zien, dat al lijkt het niks..je met een paar leuke tips een heel behoorlijk en geinig eindresultaat hebt. Even het filmpje uitkijken dus..

Ik ga mijn vampiertanden uit de studio halen…enjoy!