Tags: , , , [ × ]

Photoshop …inmiddels ben ik er redelijk thuis in. En ik vind het erg leuk om te doen ook. En wat kun je er veel mee. Portretjes wat bewerken, pukkeltjes, koortslippen, wallen, kattenkrabben, builen, snotneuzen, vlekjes, alles verdwijnt als sneeuw voor de zon. Beetje de huid verzachten, wat vlekken uit kleding halen, objecten uit een foto verwijderen die er niet in horen..alles is tegenwoordig mogelijk. En dit is nog maar een piepkleine greep uit alle mogelijkheden.
Vaak hoor ik mensen zeggen: “Was het in het echte leven ook maar zo makkelijk!”
Als ik uit mijn bed stap in de ochtend en in de spiegel kijk dan denk ik ook wel eens met een diepe zucht:” Een kloonstempel, Blurfilter, beetje lijntjes verzachten, dat oogwit mag ook witter… stond hier maar een bakje met Photoshop gereedschap!”
Maar we zullen het met onderstaand filmpje moeten doen en de Photoshop technieken alleen maar op de foto’s loslaten.
Leuk om even naar te kijken in ieder geval! Zomaar en voor mede Photoshop liefhebbers.