Tags: , , [ × ]

 Je hebt van die dagen. Ik wel in ieder geval. Geen inspiratie. Ik moet een shoot voorbereiden en ik wil iets bijzonders verzinnen en hoe krampachtiger ik daar over na ga denken des te minder lukt het. Wat en hoe en waar en kleuren en wat wel en wat niet.. ongeduldig word ik daarvan.
Op andere dagen word ik wakker met een idee of bedenk ik iets als ik wakker lig midden in de nacht of ik loop ergens en dan schieten er zomaar plannen in mijn hoofd. Zoveel dingen die ik wil en beslist wil gaan doen en ik zie dan zoveel dingen die er juist voor zorgen dat ik barst van de inspiratie. Vandaag niet, het is leeg lijkt het wel. En nu?
Misschien is mijn hoofd wel te vol met andere dingen.. misschien moet ik even een denk-time out nemen.
Laat ik dat maar doen.. even niets en een lekker muziekje..wie weet waar het toe leidt.