Tags: , , [ × ]

Op woensdag heb ik mijn wekelijkse vrije dag. Papadag, ik pas niet op mijn eigen kinderen, ik ben gewoon papa. Nou ben ik dat 7 dagen per week, maar deze dag staat gewoon als papadag in repeteerfunctie in mijn agenda. Als papa van drie meiden heb je het dan even druk. Maar je krijgt er zoveel voor terug. (Ehm) Natuurlijk wordt er aan de voorkant van de dag (lees dinsdagavond) al goed geïnvesteerd in de voorbereiding, vooral door mijn vrouw. Dat wil zeggen, dat het programma wordt doorgenomen als er wat speciaals is en er wordt kleding klaargelegd. Dat is echt iets wat zij moet doen, want de combinaties die ik maak zijn verre van briljant. Voor onze jongste is het wat makkelijker, die kleding ligt op stapeltjes, zo voor het oprapen. En als papa zoek je natuurlijk wat leuks uit. Het nadeel van mijn smaak (en die van mijn vrouw) is dat, wat leuks al gauw twee X-en in het merk heeft, of iets met Esp… Het ziet er inderdaad geweldig uit. Alleen praktisch? NOT. Die ontwerpers of sters zijn daar of flink Gay zonder kinderen (LET OP de combinatie)of nog lang geen moeder. Of het zijn papa’s zonder papadag. Daar waar ons grote warenhuis en het inmiddels failliete Hans, rekening houden met de grote van een babyhoofd en de grote van papa’s handen, doet meneer met de XX en Esp. dat al helemaal niet. Hoofdjes passen net, en de bijbehorende knoopjes zijn zo klein, dat zelfs meneer Maduro er problemen mee gehad zou hebben. Dat je pijn moet lijden om er mooi uit te zien, dat wist ik. Maar dat papa pijn in zijn vingers moet krijgen om zijn dochters er mooi uit te laten zien…nee meneer XX en ESP, echt niet…..

Gewoon Bas