Tags: , , , , , [ × ]

Met de huidige photoshop technieken kun je een hoop door in lagen te werken.Vroeger was alles niet alleen analoog, maar ook moest je het doen met hoe de foto uit de camera kwam en nabewerken zat er niet in. Het zegt wel ontzettend veel over de fotografen van toen natuurlijk en nog..van hen, die zonder nabewerkingen de prachtigste foto’s afleveren.
In beginsel moet de basisfoto natuurlijk gewoon goed zijn en nabewerking is meer perfectioneren, als je dat wilt dan.Er zullen altijd voorstanders en tegenstanders van fotobewerking blijven.
Nu bestaat de mogelijkheid om goede foto’s nog beter te maken door met het bewerkprogramma dingen uit foto’s te halen of toe te voegen. In lagen werk je je foto af en tot slot voeg je alle lagen samen en voila!
Een grappig filmpje, hoe het idee van in lagen werken is ontstaan.Veel kijkplezier!