Tags: , , [ × ]

Ook animatiefilmpjes kunnen ontroerend zijn. Vandaag plaats ik er eentje. En waarom vind ik deze nou zo ontroerend? Ik denk dat iedereen zich wel ergens in dit filmpje herkent. Liefde – Geluk – Blijdschap – Verdriet – Pijn – Samen – Alleen.
Wat is belangrijk en wat niet. Zijn dat grote dingen of zijn het de kleine dingen?
Uit dit filmpje blijkt dat juist de kleine dingen het leven groots maken.
En die geluksmomentjes moet je flink plukken alsof het bloemen zijn, dan heb je aan het eind van de dag zomaar een prachtige ruiker op tafel staan. En soms is het er maar eentje..één bloem, dat lijkt weinig, maar verkijk je daar niet op, want die ruik je meestal door het hele huis!

Geniet dus erg van kleine dingen en ook maar even erg van dit ontzettend lieve mooie filmpje. Misschien pink jij er ook wel een traantje bij weg.