Tags: , , , [ × ]

Brandon van negen jaar kan niet zo goed kiezen welke dieren hij nou leuker vindt, schrijft hij mij. Huisdieren of wilde dieren. Brandon kijkt erg graag naar National Geographic  of Animal Planet. De dierenwereld vindt hij helemaal geweldig. Zelf heeft hij een hond en een ratje en als hij ouder is, wil hij óf in een wildreservaat werken en stropers vangen óf in een dierentuin, het liefst iets met leeuwen. Maar het kan ook zo lopen dat hij ‘gewoon’ dierenarts wordt.

Dat hij op mijn vraag:”Wat vind je leuk om te lezen of te zien op de website speciaal voor kinderen?” het antwoord geeft: “Dieren, alles met dieren, dierenfoto’s, dieren verhalen, dieren filmpjes!” , is dan ook geen verrassing.
En aangezien ik het mijn jongere bezoekers van de website ook graag naar de zin maak, is zijn wens mijn bevel.
Een leuk dierenfilmpje, van een wild dier, maar in dit filmpje bijna een huisdier.. veel kijkplezier!