Tags: , , [ × ]

Geldtekort..ik heb daar chronisch last van. Voor mijn wensen dan hoor, voor de rest ben ik niet ontevreden, maar een mens, ik in dit geval, heeft zo zijn wensen en dromen. Naast de vakantiehuizen, grotere auto, een boerderij met allerlei leuke dieren, een goed onderhouden grote tuin incl tuinman, veel reizen, kasten vol kleding en nog wat andere zaken.. kwijl ik van fotospullen.
En ik spaar dan ook nog steeds voor een macro lens. Want macrofotografie vind ik geweldig.
Maar ja, net als de spaarcenten ergens op beginnen te lijken rolt de uitlaat onder de auto vandaan of stopt de wasmachine ineens en dan slinkt het geldbedrag weer tot dramatische laagte.
Maar we geven niet op natuurlijk, want die lens die komt er. Ik werk nu met mijn gewone lenzen en mijn Raynox voorzetlensje.
Het kan ook anders zag ik, dus ik zit er over te denken om maar even een paar van die pringles bussen aan te laten rukken en met mijn gezin die in hoge snelheid leeg te eten, ik weet zeker dat ze zelden zo graag ergens bij hebben willen helpen!
Of toch maar even doorsparen?.. Ik denk het laatste, al heb ik wel met een grijns naar deze low budget oplossing gekeken. Mochten er nog andere tips zijn… kom maar op!