Tags: , , [ × ]

Mijn camera..en al zijn mogelijkheden.Dat is nog een hele klus om die allemaal niet alleen te ontdekken, maar ook om ze onder de knie te krijgen.Het ligt er natuurlijk ook aan van welke mogelijkheden je beslist gebruik wilt maken.
Veel lezen, veel oefenen en geduldig zijn en van het laatste heb ik niet altijd evenveel. Toch is het weer ontzettend leuk als je goed weet hoe alles werkt, want je ziet het resultaat weer terug in je foto’s.Het is dus een must, want het kan natuurlijk niet zo zijn, dat je tijdens een shoot staat te stuntelen, omdat je gewoonweg niet weet hoe je camera werkt.En je mist natuurlijk de mooiste foto momenten met dat gestuntel. Dus we pakken de handleiding en die moet bestudeerd worden en dan aan de bak!
Gelukkig zijn er soms van die instructiefilmpjes die je een klein stukje op weg helpen..maar voor de rest moet je het toch echt zelf doen!
Enjoy!