Tags: , , , [ × ]

Ik houd van lekker. Ik ben er dol op en godzijdank vind ik ook heel veel lekker. Ik houd van lekker eten, bij voorkeur door een ander bereid. Ik houd namelijk niet zo van koken. Wél van eten. Lekker eten dus. Alle culturen, dieren, smaken, geuren en kleuren zijn van harte welkom op mijn bord. Verder houd ik van chocolade en eigenlijk gewoon van alles wat zoet is. Mijn vetcellen houden daar ook van, die groeien welig als ik niet uitkijk. Das dan wel weer jammer. Dat is dus een stukje lekker dat ik mezelf niet meer zo vaak gun. In de zon zitten, ook al zo lekker. Dat heb ik de afgelopen dagen dan ook uitgebreid gedaan. Beetje te enthousiast misschien en daar betalen mijn neus en kop nu de prijs voor. Ik voel me niet zo lekker. Ik ben snotverkouden en nies mijn hersens uit mijn lijf. Ik had vandaag dus maar bedacht mijn zwemuurtje eens over te slaan. Ik heb me lekker op onze Ikea Poang geïnstalleerd (zo’n verende wiebelstoel waar je niet op het puntje moet gaan zitten, want dan kiep je niet erg elegant om).  Met een dekentje over mijn voeten, een kop thee en een voorraad lange vingers binnen handbereik (lekker!) heb ik heerlijk genoten van één van mijn favoriete series. Manlief heeft een speeltje, de dvd recorder.  En we nemen veel op met dit ding. En op de dvd recorder stond nog een Hawaii five-O aflevering op me te wachten, over lekker gesproken! Kent u die serie? Manlief vindt het wel aardig, ik vind het super. Een leuk Hawaiiaans meiske dat met haar mannelijke collega’s de misdaad op Hawaii te lijf gaat. En die mannelijke collega’s zijn, u snapt het al, lekker!! Niet zo idioot jong meer, wel van mijn leeftijd ongeveer, wat dan zo lekker gemakkelijk wegdroomt.
Oh, en NCIS, ook zo’n geweldige serie! Gibbs is ook zoooo lekker, wellicht een ietsje ouder dan dat ik ben, maar een kniesoor die daar dan op let. En fijn voor manlief, ook in deze serie stoppen ze altijd een leuk vrouwtje om het interessant te houden. Echt, buiten al die vreselijke progamma’s waar mensen maffe dingen in het donker moeten doen, hun longen uit hun lijf zingen of zichzelf in het Tirol te kijk zetten, zijn er nog heel wat leuke series met aardige vrouwtjes en lekkere mannen te vinden. Zo. Tijd voor een nieuw koppie thee en een zakdoek. De snot druipt langzaamaan zo ongeveer mijn neus uit. Lekker..

Elastiekje

Meer blogs van Elastiekje