Tags: , , [ × ]

Een tijd geleden werd het hoog om puin te ruimen in de kamer van de kinders. Bergen met spullen, de helft (bijna) nooit gebruikt. Ja, ik beken, ik verwen de dames vast veel te veel. En oma doet daar zeer graag een schepje bovenop, maar dan vooral met troep die ik dus nooit zou kopen! Er mocht van de meiden heel veel weg, hoera! Maar zoveel weggooien.. zonde. Bovendien ging dat simpelweg niet omdat de klikobak al snel uitpuilde, niet normaal. Gelukkig is de oplossing gevonden. Binnenkort is er een rommelmarkt in de sporthal en ik heb een tafel bemachtigd, samen met vriendin! Vriendin heeft namelijk hetzelfde probleem. 2 kinders, een oma en bergen troep. En omdat we samen gaan staan delen we de tafelkosten en de lol. Maar goed. Wat verkoop je daar wel en niet en wat bewaar je voor Koninginnedag? Ik bedoel, sommige dingen zijn te mooi en goed voor Koninginnedag, wat in mijn ogen bestemd is voor kleine rotzooitjes die de kids zelf willen en mogen verkopen. Deze rommelmarkt is bedoeld voor de mooiere dingen. Ik kan daar niet op mijn dure gehuurde tafel een stom pluchen spaarpotje gaan verkopen, toch? Uitzoeken dus die handel. En dan kom je van alles tegen. Het eerste stepje van oudste, daarna nog afgeragd door jongste maar nog in best goede staat. Het oventje, gekregen van Sinterklaas. Puzzels, spellen.. En dan nog de handel waar oma allemaal vanaf moet. Stenen huisjes, het oude blikken speelgoed van paps (slik, maar ja, hij is er niet meer en heeft er niks meer aan). Afijn, we hebben een aardige verzameling van spullen die op de tafel kunnen.
Man, wat gaan we een lol hebben die dag. Maar man, wat zullen er ook een hoop herinneringen voorbij komen die dag..

Elastiekje

Andere blogs van Elastiekje