Tags: , [ × ]

Vandaag weer eens een filmpje. Hoe vaak gebeurt het niet dat mensen vragen of je even een foto van ze wilt maken wilt maken. Daar hoef je niet eens een fotograaf voor te zijn, mensen willen een leuke herinnering aan hun dagje uit, etentje, toeristische bezoekje,wat dan ook en vragen de voorbijganger om even een plaatje te schieten. En dat gebeurt dan gewoon.. nou ja gewoon..meestal wel. Ik vraag me af hoe vaak dat mis gaat. Niet zozeer de foto zelf, maar dat die voorbijganger er dan voordoor gaat met de camera. Persoonlijk heb ik het nog nooit meegemaakt. Ik heb wel vaak een foto gemaakt voor iemand op deze manier. En de camera netjes teruggegeven natuurlijk! 😉
Gewoon een passend filmpje even ter vermaak en misschien ook ter waarschuwing. Iemand vragen om even een foto van jou en je gezelschap te maken moet kunnen, maar let goed op wáár je dat vraagt. Want je moet wel erg hard kunnen lopen, wil je je camera terug krijgen en dan nog….
De werkelijkheid is vaak anders dan in het filmpje!
Evengoed is het even leuk om naar te kijken en die waarschuwing die mag je dan weer wel zomaar in je zak steken!
Enjoy!