Tags: , , , [ × ]

Het heerlijke van digitaal fotograferen is onder andere dat je onbeperkt plaatjes kunt schieten.Er zijn van die shoots, waarbij je ik weet niet hoeveel foto’s maakt, omdat je veel ziet of omdat je denkt laat ik voor de zekerheid nog maar een paar maken. Thuis kies je wat je wilt houden en de rest is met een klik verwijderd en je kunt weer overnieuw beginnen.
Ik kan het soms erg bont maken en kom dan met een hoeveelheid foto’s thuis, dat ik denk: Hoe kom ik er door heen met uitzoeken?! Maar ik vind het een uitvinding hoor.
Toch blijft er altijd baas boven baas.Kijk maar eens even naar dit filmpje Her Morning Elegance.Maar liefst 2096 foto’s zijn hiervoor gemaakt.
Hartstikke leuk gedaan, dus ik zet de making off er ook bij!
Enjoy!

© 2009 A Quarter Past Wonderful
Her Morning Elegance video
Directed by: Oren Lavie, Yuval & Merav Nathan
Featuring: Shir Shomron
Photography: Eyal Landesman