Tags: , , , [ × ]

Je hebt ongeïnteresseerde kinderen, ongeduldige kinderen, asociale kinderen, egoïstische kinderen, slordige troepmakende kinderen,  schreeuwende kinderen, scheldende kinderen, ongemanierde kinderen, respectloze kinderen, agressieve kinderen, hele boze kinderen,  fysiek gewelddadige kinderen, verbaal gewelddadige kinderen, dieren treiter kinderen, intimiderende kinderen, angstaanjagende kinderen, kwaadaardige kinderen ….

Hoe zou dat nou toch komen hè..
Laten we even naar het filmpje kijken, daar ligt namelijk het antwoord, wetende dat er uitzonderingen zijn.

Een kind  het kostbaarste cadeau dat je in het  leven kunt krijgen. En het mogen opvoeden is een geweldige maar ook moeilijke klus. Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden, dat wat je het kind laat zien en aanleert, in praktijk gebracht wordt. Laat het zo positief mogelijk zijn wat we onze kinderen leren en laten zien. Onze invloed op kinderen is overweldigend groot namelijk!

Kijk even mee en mail/twitter dit filmpje maar flink rond!